Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Angelina

Telefoonnummer : 15918448424

WhatsApp : +8615918448424

Free call
lopende band

Tianyuan kan het LSR-injectie het vormen materiaal precies ontwerpen op de eisen van de klant wordt gebaseerd, en kan de kant en klare oplossingen, zoals de LSR-het voeden machine, LSR-injectie het vormen machine verstrekken, LSR die systeem mengen, kleur die etc. systeem, LSR-vorm toevoegen die. om de machines te maken hoogste kwaliteit en het meest efficiënt te zijn, kochten wij de machinecomponenten van de beroemde vervaardiging in Europa, Japan en Taiwan.

Guangzhou Tianyuan Silicone Machine Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

OEM / ODM

TYM-technologie heeft een onafhankelijke vormworkshop, met een aantal snijdende machines van de hoge snelheidsprecisie, machines van de spiegelvonk, CNC, tweede de afmeting van Sirui, van de derde afmetingsverwerking en het testen materiaal, meer dan 10 jaar van vormontwerp en productieervaring, voor de vormverwerking van uitstekende kwaliteit en verstrekt de waarborg voor de productie; Het de LSR-injectie het vormen machine en hulpmiddel (vorm) zijn etc. uitgevoerd naar meer dan 40 landen met inbegrip van de V.S., Duitsland, Spanje, Brazilië, Mexico, Rusland, Polen, Engeland, Turkije, Italië, Saudi-Arabië, Malysia, Thailand, India, Zuid-Afrika, Algerije, Egypte. Nauwkeurige koude agentlsr vorm die de LSR-productie met betere kwaliteit, hogere efficiency, het langere leven, sparen meer productiekost kan maken.

Guangzhou Tianyuan Silicone Machine Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

Van de het siliconemachine van Guangzhoutianyuan de Technologieco., Ltd werd opgericht in 2002. 17 jaar, Tianyuan-heeft de Technologie zich op R&D, de productie en de technische diensten van vorm van de het gelinjectie van het precisie de vloeibare kiezelzuur geconcentreerd. De fabriek behandelt een gebied van 5000 vierkante meters en in Shiji-Stad, Panyu-District, Guangzhou gevestigd.  het bedrijf heeft volledig van het geavanceerde high-precision materiaal van de vormverwerking en een aantal secundair, tertiair, materieel hardheidsmeetapparaat en ander inspectiemateriaal, met inbegrip van 7 CNC (3 precisie snijdende machines), 4 vonkenmachines (2 machines van de de spiegelvonk van Taiwan automatische), 4 malenmachines (3 Jiande-precisie malende machines). Het bedrijf heeft een professioneel vormontwerp en een ontwikkelingsteam, meer dan de ervaren meester van de vormverwerking.

Guangzhou Tianyuan Silicone Machine Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Guangzhou Tianyuan Silicone Machine Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales07@gdtym.com
+8615918448424
86-15918448424
15918448424
15918448424