Contacteer ons

Contact Persoon : Angelina

Telefoonnummer : 15918448424

WhatsApp : +8615918448424

Free call

De gemeenschappelijke vloeibare siliconelinjectie het vormen het siliconeproducten van de machineopbrengst lijken pokputten en oplossingen!

March 13, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De gemeenschappelijke vloeibare siliconelinjectie het vormen het siliconeproducten van de machineopbrengst lijken pokputten en oplossingen!
In de afgelopen jaren is de spuitgiettechnologie voor vloeibare silica, met de verbetering van de technologie voor vloeibare silicamallen en de groei van de marktvraag, steeds uitgebreider geworden. Bij de daadwerkelijke productie zijn we voor fabrikanten van silicagelproducten vooral bezorgd over het voorkomen van enkele veelvoorkomende defecten in het vormstuk om de opbrengst en productiecapaciteit te verbeteren. Laten we de oorzaken en oplossingen bespreken van de vorming van pokdalken, een veelvoorkomend defect bij de productie van silicagelproducten door een spuitgietmachine met vloeibare silicagel.

De spuitgietmachine voor vloeibare silicagel produceert silicagelproducten met pokdalige plekken, dwz schroeien, die het uiterlijk ernstig aantasten, zodat de producten van nature niet gekwalificeerd zijn. Dus waarom zijn de stippen?

De belangrijkste reden is de volgende situatie in het productieproces van een spuitgietmachine met vloeibare silicagel:

1. Te hoge temperatuur

2. Te lage lijminjectiesnelheid

3. De viscositeit van rubber is te hoog

4. Te snelle vulkanisatie

De productie van silicagelproducten door een spuitgietmachine met vloeibare silicagel kan het optreden van pokdalken van vloeibare silicagelproducten verminderen en de productkwaliteit verbeteren door overeenkomstige procesaanpassing:

1. Pas de vormtemperatuur correct aan, verlaag de vormtemperatuur om te testen.

2. Verhoog de injectiesnelheid.

3. Om de viscositeit van het materiaal te verminderen, kunt u voor aanpassing contact opnemen met de materiaalleverancier.

4. Vertraag de uithardingssnelheid.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales07@gdtym.com
+8615918448424
86-15918448424
15918448424