Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Angelina

Telefoonnummer : 15918448424

WhatsApp : +8615918448424

Free call

Wat zijn de toepassingen van het vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel vormen machine in de industrie?

April 24, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de toepassingen van het vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel vormen machine in de industrie?

wegens de voordelen van vloeibaar kiezelzuurgel, de producten van het kiezelzuurgel wijd zijn gebruikt in alle gangen van leven, dat zich van de industriële verbindingen van het kiezelzuurgel, dagelijkse moeder en babyproductenuitsteeksels, aan de catheters van het kiezelzuurgel voor medisch en klinisch gebruik het uitstrekt. De productie van de producten van het kiezelzuurgel wordt gemaakt van stevig kiezelzuurgel of vloeibaar kiezelzuurgel. Omdat het vormende proces van vloeibaar kiezelzuurgel volledig kan worden geautomatiseerd, met hoge verschijningsen van de hoge precisiegrootte kwaliteitsbeheersing, zullen more and more fabrikanten verkiezen om de vloeibare machine van het kiezelzuurgel te gebruiken

1. Siliconeproducten voor moeder en baby

 

De de industrietoepassing van vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel het vormen machine zou moeten zijn vroegste in de industrie van moeder en zuigeling. Meer producten van het kiezelzuurgel die door de vloeibare machine van het kiezelzuurgel zijn worden geproduceerd: de fopspeen van het kiezelzuurgel, de fopspeen van het kiezelzuurgel, de gom van het kiezelzuurgel, de fles van het kiezelzuurgel, de kom van het kiezelzuurgel, de lepel van het kiezelzuurgel, het zuigende apparaat van het kiezelzuurgel, van de de moedermelk van het kiezelzuurgel de beschermende dekking, de tandenborstel van het kiezelzuurgel, enz.

2. De medische de productenindustrie van het kiezelzuurgel

 

De medische rangkwaliteit en hoog - de kwaliteit van vloeibaar kiezelzuurgel maakt vele medische producten van het kiezelzuurgel die door de materialen van pvc of van het latex in plaats van de vloeibare materialen van het kiezelzuurgel worden geproduceerd. De medische producten van het kiezelzuurgel die door vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel het vormen machine worden geproduceerd omvatten laryngeal masker van het kiezelzuurgel, het zuurstofmasker van het kiezelzuurgel, kiezelzuurgel ademhalingsmasker, de catheter van het kiezelzuurgel, negatieve de drukbal van het kiezelzuurgel, de maagbuis van het kiezelzuurgel, de steun van het kiezelzuurgel, hoofdzakelijk de klep van het kiezelzuurgel, scherpe de Mondbeschermers van het kiezelzuurgel, enz.

3. De elektronische de productenindustrie van het kiezelzuurgel

 

wegens de high-precision kwaliteitsbehoeften van de elektronische industrie, kunnen vele producten van het kiezelzuurgel slechts door vloeibaar de injectie van het kiezelzuurgel worden voltooid het vormen proces. Momenteel, omvatten de elektronische producten die door vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel het vormen machine worden geproduceerd hoofdzakelijk meer waterdichte verzegelende producten, en de belangrijkste producten van het kiezelzuurgel omvatten van de de handmachine van het kiezelzuurgel de beschermende dekking (het pakketpc van het kiezelzuurgel), Mobiele telefoon Cato (het silicium bedekte metaal met een laag), mobiele telefoon USB/hoofdtelefoonschakelaar waterdichte verbinding (het silicium bedekte plastiek of metaal met een laag), het mobiele diafragma van de telefoonspreker, de dekking van de siliciumoortelefoon, de riem van het siliciumhorloge, silicium navulbaar geval, de toebehoren van de siliciumspreker, enz.

4. Arbeidsbescherming en de duikende beschermingsindustrie

 

Het kiezelzuurgel is zeer luchtdicht. Momenteel, zullen heel wat arbeidsbescherming en het duiken levering met vloeibaar kiezelzuurgel worden veroorzaakt. Wij zien etc. heel wat het stofmaskers van het kiezelzuurgel, de gasmaskers van het kiezelzuurgel, de beschermende brillen van het kiezelzuurgel, de ademkleppen van het kiezelzuurgel, anti het lawaaioordopjes van het kiezelzuurgel, kiezelzuurgel het duiken maskers, de beten van het kiezelzuurgel.

5. Keuken en badkamers de de productenindustrie van het kiezelzuurgel

 

Is het vloeibare het kiezelzuurgel van de voedselrang gebruikt in onze keuken en badkamers. Wij zien dat meer producten de cakeplaat van het kiezelzuurgel, kiezelzuurgel en bloemwerktuig zijn, wordt de schop van het kiezelzuurgel, het waterkop van het kiezelzuurgel, de douche van het kiezelzuurgel, het toiletdichtingsproduct van het kiezelzuurgel, het hoofd van de de shampoomassage van het kiezelzuurgel geproduceerd door vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel te gebruiken het vormen machine.

De bovengenoemde lijst van gemeenschappelijk wat meer, natuurlijk, de vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel het vormen toepassingen van de machineindustrie is de automobielverbindingsindustrie, de schoonheidsmiddelenindustrie, nieuwe energieauto-industrie, de machtsindustrie, enz.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de toepassingen van het vloeibare de injectie van het kiezelzuurgel vormen machine in de industrie?  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales07@gdtym.com
+8615918448424
86-15918448424
15918448424
15918448424