Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Angelina

Telefoonnummer : 15918448424

WhatsApp : +8615918448424

Free call

Verticale Rubber van de het Afgietselmachine van de Siliconeinjectie de Slijtageweerstand

Min. bestelaantal : 1 set Prijs : Negotiation
Verpakking Details : Plastic folie Levertijd : 30 DAGEN
Betalingscondities : L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union Levering vermogen : 20 sets per maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: TYM
Certificering: CE Modelnummer: Tym-L5058

Gedetailleerde informatie

Openingsslag: 250550mm voor Rubber de Injectie van het de Machine Verticale Silicone van het Injectieafgietsel het Productnaam: Rubber de Injectie van het de Machine Verticale Silicone van het Injectieafgietsel het Vormen Machin
Het vastklemmen kracht: 130T over Rubber de Injectie van het de Machine Verticale Silicone van het Injectieafgietsel het Vor Producten: Rubber de Injectie van het de Machine Verticale Silicone van het Injectieafgietsel het Vormen Machin
Injectietarief: 30g/s over Rubber de Injectie van het de Machine Verticale Silicone van het Injectieafgietsel het Vo Voorwaarde: Nieuw
Hoog licht:

machine van het injectie de rubberafgietsel

,

injectie het vormen systeem

Productomschrijving

Rubber de Injectie van het de Machine Verticale Silicone van het Injectieafgietsel het Vormen Machine

 

U moet aandacht aan een paar problemen in de verwerking van aangepaste siliconeproducten besteden!

De eerste ontwikkeling en het ontwerp, productstructuur van de kern van een product zijn exemplaaraantal op de behoefte van het tekeningsontwerp na de voltooiing van de veelvoudige controles, als het ontwerp van het product zeer onzeker is om de structuur van de veranderingsvorm van het gebouw te verhinderen, kan een steekproefvorm openen om risico te verminderen, hand na bevestigingsbevestiging in de open grote goederen van de vormproductie, voor vormverwerking volgens de vraag van producten maken om vormgrootte te kiezen, kan het aantal levering niet het blik tevredenstellen verkiest om meer gaten te ontwikkelen.

Naast de structuur van productaanpassing voor harde graad van zachtheid met standaardproducten, of het resultaat dat kan bereiken u wilt is belangrijk, kan de verschillende harde zachtheid het gebruik van verschillend effect bereiken, en voor verschijning die één van het het marktonderzoek en onderzoek naar de keus van de kleur is, naast product is de selectie van grondstoffen zeer belangrijk, kan verschillende trekveerkracht en hoge zuiverheids grondstoffen kiezen!

Natuurlijk, anderzijds, hebt u ook een reeks van hun eigen methode van begrotingskosten nodig, want de fabrikanten van siliconeproducten de eenheidsprijs van verschillende producten kunnen berekenen, en u schat ook de benaderende prijs van het product! Om de prijs te berekenen, moet u de marktprijs van grondstoffen en uw productgewicht, in de kennis van de daadwerkelijke die productie van de fabrikanten begrijpen van siliconeproducten met de grondstoffenprijs wordt gecombineerd van het product om de kosten van de productprijs te berekenen!

Naast de bovengenoemde problemen, in de aangepaste verwerking van siliconeproducten moet ook het producttekort en de reden voor het tekort begrijpen, zoals het product is geen rijpe en explosierand en andere factoren, en vinden het producttekort en de productnormen in een controleerbare waaier aan de leveranciersvereisten, kunnen het verlies van beide kanten zeer verminderen!

 

Machine Modelparameter

Tym-L5058 Verticale LSR-injectie het vormen machine
Injectieeenheid
Geschoten Volume 165 g
Injectietarief 30 g/s
Injectiedruk 19.6 T
Het vastklemmen Eenheid
Het vastklemmen Kracht 130 T
Openingsslag 250-550 mm
Verbindingsstangentempo 500*580 mm
Uitwerpingskracht 7.8 T
Uitwerpingsslag 150 mm
Anderen
Pompdruk 21 Mpa
Motormacht 12,1 kW
Verwarmermacht 9 kW
De Ringsdiameter van de vormrichtlijn Φ 100 mm
Machinegewicht 6 T
Machineafmeting 2.5*1.6*3.6 m
 

 

 

Hoe te om de kwaliteit van siliconeproducten te beoordelen

 

01. Slijtageweerstand

 

De slijtageweerstand is de productie van siliconeproducten het vormen heeft, kan de oppervlakte van de producten van het kiezelzuurgel aan slijtage lijden en de scheurcapaciteit, goede de producten algemene oppervlakte van het kiezelzuurgel zelden wegens externe factorenwrijving van de productoppervlakte, beïnvloedt niet de verschijning van de prestaties, tekst, kleur. Maar het van het het gelproduct van het kwaliteits inferieure kiezelzuur de oppervlaktekarakter is gemakkelijk te dalen.

 

02, elastisch

 

De producten van het kiezelzuurgel hebben goede elasticiteit, omdat de hoge elasticiteit hoofdzakelijk van de beweging van het moleculaire de kettingssegment van het kiezelzuurgel is, zodat in de aankoop van de producten van het kiezelzuurgel bekijk eerst de elasticiteit van de producten van het kiezelzuurgel om de kwaliteit te beoordelen.

 

03. Scheur sterkte en treksterkte

 

De producten van het kiezelzuurgel met hoge tearing sterkte hebben opmerkelijke anti-schadecapaciteit, met lange levensuur, en niet door de externe omgeving gemakkelijk gestoord. De producten van het kiezelzuurgel met slechte die tearing sterkte zijn over het algemeen naar voren gebogen aan barsten tijdens tearing, die tot het fenomeen van schade leidt door snelle uitbreiding en het barsten onder spanning wordt veroorzaakt.

 

Weerstand tegen moeheid

 

Wanneer de producten van het kiezelzuurgel aan afwisselende spanning (of spanning) worden onderworpen, wordt het fenomeen van materiële structuur en prestatiesveranderingen genoemd moeheid. Met het proces van moeheid, wordt het fenomeen dat tot de vernietiging van siliconeproducten leidt genoemd moeheidsschade.

 

05. Hardheid en trekspanning

 

Een belangrijke indicator van de starheid (stijfheid) van rubbermaterialen, allebei waarvan de krachten zijn moest een bepaalde misvorming van siliconeproducten veroorzaken.

 

Zo in de aankoop van siliconeproducten, moet het belangrijkst slijtageweerstand, elasticiteit, scheursterkte bekijken. Als het met de specificatie is de producten van een goede kwaliteitssilicone in overeenstemming is, als tevreden om zodat geen financiële verliezen zo op te geven, niet te veroorzaken.

 

Ongeveer de Dienst

De professionele dienst van TYM
Pre - de verkoopdienst

* Verstrek investeringsbudget en installatie planning;

* Verstrek een gehele reeks oplossingen over machine en vorm volgens producten die de klanten aanboden.

De op-verkoopdienst Verleen installatie en de nieuwe machine zuiverende diensten voor gebruikers die Tianyuan-machine * het Vrije tranning voor uw personeel kopen dat de machine in uw fabriek onafhankelijk in werking stellen en kan handhaven.
De naverkoopdienst

* Geschikt berichtpersoneel aan de plaats van de gebruiker om naverkoopproblemen op te lossen en moeilijke technische problemen op te lossen;

* Na product bevordering, zal het bevorderende werk van vorige gebruikers voorrang zonodig hebben;

 

 

Verticale Rubber van de het Afgietselmachine van de Siliconeinjectie de Slijtageweerstand 0

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales07@gdtym.com
+8615918448424
86-15918448424
15918448424
15918448424